Γυναίκα διαγνώσθηκε στην Πάτρα με καρκίνο προστάτη: Η αντίδραση της 72χρονης για τη λάθος γνωμάτευση
Ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, διαγνώσθηκε με καρκίνο του προστάτη, έπειτα από αξονική τομογραφία που υπεβλήθη σε διαγνωστικό κέντρο.
Πρόκειται για 72χρονη η οποία όταν διάβασε τη διάγνωση που αποδείχθηκε λαθεμένη, έπαθε σοκ.
Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν για την διάγνωση ευθυνόταν ο γιατρός ή κάποιος υπάλληλος του διαγνωστικού κέντρου που γράφει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Σύμφωνα με το Patrisnews η 72χρονη γυναίκα στην Πάτρα, έζησε μια απίστευτη περιπέτεια καθώς τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας σε διαγνωστικό κέντρο στην ουροδόχο κύστη έδειξαν πως έχει καρκίνο του προστάτη.
Όπως αποδείχθηκε στην πορεία ήταν μία λάθος γνωμάτευση, η οποία αρχικά προκάλεσε σοκ στην 72χρονη.
«Είδα το αποτέλεσμα και έπαθα σοκ γιατί μου έγραφε ότι έχω καρκίνο και μετά διαπίστωσα μέσα στην ταραχή μου ότι έγραφε καρκίνο του προστάτη. Κοιτάζω και πάλι το χαρτί, βλέπω το όνομά μου γραμμένο επάνω και πάω αμέσως στον γιατρό» ανέφερε η 72χρονη μιλώντας στον ΑΝΤ.
Η ίδια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.
Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα η προκαταβολή σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά
05:00
Πόσο θα πληρώσουν φέτος οι καταναλωτές για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
04:00
Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ
03:00
Επίδομα παιδιού: Ξεκίνησε η καταβολή της 6ης δόσης - Ποιοι το δικαιούνται αναδρομικά
02:00