Αλλαγή καιρού λόγω πολικού jet stream με σκόνη και άνοδο υδραργύρου - Πότε φτάνει στη χώρα μας
Πολικό jet stream με άνοδο της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην χώρα μας προς το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά.
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος στην ανάρτηση του σημάδια άμεσης βελτίωσης του καιρού δεν διαφαίνονται λόγω του υποτροπικού αεροχείμαρρου.
Ο κ. Κολυδάς αναφερόμενος στον υποτροπικό αεροχείμαρρος (jet stream) επισημαίνει ότι υπάρχει μόνο στην ευρεία περιοχή μας , ο οποίος έχει μετατοπιστεί νοτιότερα και «κόβει βόλτα» στις ακτές της Βόρειας Αφρικής.
«Την Παρασκευή όμως θα μετατοπιστεί βορειότερα και θα έχουμε παράλληλα σκόνη και άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα νότια.
Αυτό σημαίνει πως η αστάθεια θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας» εξηγεί ο μετεωρολόγος.
Μικροβιολόγοι εξηγούν τι συμβαίνει μέσα στο στόμα μας τη στιγμή που τρώμε ζάχαρη
08:45
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών για κακοποίηση πτώματος
08:40
Με 151 νέα οχήματα ενισχύονται οι δασικές υπηρεσίες σύμφωνα με το ΥΠΕΝ - Παρελήφθησαν τα 101 πρώτα
08:35
Τροχαίο στο Πικέρμι: Κατέληξε ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
08:32