Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 42χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου
Ανανεώθηκε:
Χειροπέδες σε συλληφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 42χρονος στη Νέα Ιωνία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου κατ' εξακολούθηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρωί της Κυριακής (11/5) σε πλατεία της Νέας Ιωνίας, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας διέκρινε τον 42χρονο να προσβάλει τη γενετήσια ευπρέπεια ανηλίκου και άμεσα ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, οδήγησαν τον 42χρονο στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας, όπου κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε επαναλάβει αντίστοιχη πράξη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: «Να καταθέσουν τα όπλα όλες οι κουρδικές ομάδες και στη Συρία» ζητά ο Γκιουλέρ
23:37
ΕΛΛΑΔΑ
Με καρκίνο διαγνώστηκε ο 35χρονος δήμαρχος του Άη Στράτη: «Πάω να τον πατήσω κάτω και θα γυρίσω» (vid)
23:26
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός - Μιλάνο 74-87: Νέα ήττα στο ΟΑΚΑ και νέο «καμπανάκι» για τους «πράσινους»
23:15
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ «GRAYMAILING»: Μαδούρο: Πόσο «δεμένη» είναι η υπόθεση στις ΗΠΑ - Οι πιθανότητες απελευθέρωσης ή καταδίκης σε ισόβια
23:05
ΚΟΣΜΟΣ