Διαρροή πετρελαίου στον νέο μώλο Δραπετσώνας - Μήκους 65 μέτρων η ρύπανση
Εργασίες απορρύπανσης πετρελαιοκηλίδας
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΣυναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το μεσημέρι της Τρίτης (13/5) μετά από διαρροή πετρελαίου στην προβλήτα του νέου μώλου Δραπετσώνας.
Από τα διάσπαρτα πετρελαιοειδή που διέρρευσαν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση μήκους περίπου 65 μέτρων και πλάτους περίπου 10 μέτρων.
Ενημερώθηκε εσπευσμένα αντιρρυπαντική εταιρεία, με την ρύπανση να περιορίζεται με την πόντιση πλωτού φράγματος και την συλλογή των πετρελαιοειδών από αντιρρυπαντικά σκάφη και προσωπικό από ξηράς.
Για τα αίτια της διαρροής διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι εργασίες απορρύπανσης συνεχίζονται.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Σενάρια για πρόωρες εκλογές εξετάζει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας - Τι λέει στέλεχος του κόμματος της
12:58
ΕΛΛΑΔΑ
Κυρανάκης: «Ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει λύση - Η υποχρέωση μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1% των ταξί» (vid)
12:48
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
IDEAL Holdings: Νέα Διοικητική δομή Ομίλου Πληροφορικής
12:40
ΚΟΣΜΟΣ