Βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στην Νομική Αθηνών
Στην δημοσιότητα βρέθηκε το βίντεο που δείχνει την αστυνομική επιχείρηση που έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. στην Νομική Αθηνών.
Πρόκειται για έναν υπό κατάληψη χώρο και ένα αυτοδιαχειριζόμενο από ομάδες κυλικείο, τουλάχιστον κατά την τελευταία δεκαετία.
Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., της ΔΙ.ΑΣ., της ΔΡΑΣΗ και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις, στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για την εξιχνίαση της επίθεσης σε εκδήλωση την 30/04/2025.
Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι χώροι αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Σχολής.
Υπενθυμίζεται ότι, ακριβώς πριν ένα χρόνο στους ίδιους χώρους είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης, κατά την οποία είχαν συλληφθεί 28 άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξι συλλήψεις για την υπόθεση της Νομικής - Τέσσερα ακόμη άτομα στη δικογραφία
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Αθήνα για την υπόθεση της Νομικής - Επτά συλλήψεις
SPONSORED
Φιλιππίνες: Σε τουλάχιστον 35 νεκρούς ανήλθε ο απολογισμός από τον ισχυρό σεισμό των 7,8 βαθμών
22:42
Κούβα: Σεισμός 6,2 βαθμών στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών του νησιού
22:31
Σεισμός στην Εύβοια: 15 κατοικίες κρίθηκαν «κίτρινες» - Συνεχίζονται οι αυτοψίες
22:22
Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου να είναι προσεκτικός, αλλιώς κινδυνεύει να μείνει μόνος του»
22:13