Κρήτη: Οπαδός τράβηξε πιστόλι σε επεισόδια πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΜε καθυστέρηση μιας ώρας ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ο ποδοσφαιρικός αγώνας Δόξας Βύρωνος με τον Ερμή Ζωνιανών, λόγων των επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της δεύτερης ομάδας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της εισόδου των οπαδών της Δόξας Βύρωνος στο γήπεδο, δημιουργήθηκε ένταση και κάποιοι από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν δυναμιτάκια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.
Μάλιστα ένας Ζωνιανός φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε όπλο το οποίο τράβηξε και σήκωσε σημαδεύοντας στον αέρα, επιτείνοντας την ένταση. Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση, μετά από μεσολάβηση μελών των διοικήσεων των δύο ομάδων και αφού δόθηκαν εγγυήσεις για την ασφάλεια τόσο των παικτών όσο και των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.
New Yorker: Η αλυσίδα ρούχων με τα 1300 καταστήματα σε 49 χώρες κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Ελλάδα
07:31
Διακήρυξη των Δελφών: Νέα ώθηση στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων
07:27
Ξεκινά ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων Ισραήλ - Λιβάνου: Παράταση εκεχειρίας ζητά η Βηρυτός
07:26
Live: Σε τεντωμένο σχοινί η εκεχειρία στο Ιράν - «Παράθυρο» Τραμπ σε συνομιλίες ακόμη και αύριο - «Δεν ανοίγουμε τα Στενά του Ορμούζ» λέει η Τεχεράνη
07:22