Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 43χρονη που κακοποίησε ζώο για να εκδικηθεί τον σύζυγό της
Αίθουσα δικαστηρίου
Intime News (φωτογραφία αρχείου)Σε συνολική φυλάκιση 20 μηνών και επιπλέον χρηματική ποινή 1.800 ευρώ καταδικάστηκε 43χρονη, η οποία καταγγέλθηκε ότι τραυμάτισε το σκυλί του συζύγου της για να τον εκδικηθεί, ενώ επιτέθηκε στους αστυνομικούς, όταν πήγαν να τη συλλάβουν στη Θεσσαλονίκη.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί, την έκρινε ένοχη για κακοποίηση ζώου συντροφιάς, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες (όλως ελαφρώς) και εξύβριση. Η ποινή, σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου, μετατράπηκε προς 10 ευρώ/ημέρα.
Καταθέτοντας στο ακροατήριο, ο σύζυγος περιέγραψε ως προβληματική τη συμβίωση τους τον τελευταίο καιρό, ενώ αναφερόμενος στο επίμαχο περιστατικό που οδήγησε τη γυναίκα στο αυτόφωρο είπε ότι αντίκρισε «αιμόφυρτο το σκυλί», όταν επέστρεψε στο σπίτι και μετά από ανησυχητικά μηνύματα που είχε λάβει προηγουμένως από τη σύζυγό του. Όπως ανέφερε ο ίδιος, το ζώο θα υποβληθεί σε χειρουργείο και διατρέχει κίνδυνο να «χάσει» το πόδι του.
Από την πλευρά της, η 43χρονη αρνήθηκε ότι κακοποίησε το σκυλί, τονίζοντας ότι το φροντίζει και το αγαπάει σαν δικό της. Απέδωσε την καταγγελία του συζύγου της σε σκευωρία και όσον αφορά τις κατηγορίες περί αντίστασης στου αστυνομικούς, είπε ότι πήγε να βγάλει τις χειροπέδες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση συμμορίας ληστών - Από τα έξι μέλη οι πέντε γυναίκες
Νεκρός ο 62χρονος που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Κρίσιμη εβδομάδα για τα επιτόκια της ΕΚΤ: Τι «βλέπουν» οι αναλυτές, η προσοχή στο 2026
07:24
Επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές δημοσίευσαν βίντεο με τον ύποπτο δράστη
07:16
Ενώπιον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας οδηγούνται 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
07:09
ΗΠΑ: Δύο νεκροί και εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Brown στο Ρόουντ Άιλαντ
07:07