Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες πληροφορίες
Η καντίνα στην οποία εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος στη Θεσσαλονίκη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΦωτογραφίες από το σημείο στο οποίο το πρωί της Παρασκευής (16/5) εντοπίστηκε νεκρό νεογέννητο βρέφος στη Θεσσαλονίκη δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας. Το έμβρυο βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων πίσω από μια καντίνα σε περιοχή του Ωραιόκαστρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος περίπου 12 εκατοστών και με ίχνη πλακούντα εντοπίστηκε στις 07:30.
«Φως» στις έρευνες των Αρχών αναμένεται να ρίξει ιατροδικαστική εξέταση που θα διεξαχθεί, αλλά και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε η καντίνα για να διαπιστωθεί το πρόσωπο που άφησε το έμβρυο στο σημείο, όπως μεταδίδει το Grtimes.
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου
01:00
ΧΡΗΜΑ
Οι αμοιβές για Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟ: Τραμπ – Ζελένσκι: «Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία Ρωσίας–Ουκρανίας» - Τι συζητήθηκε στο Μαρ-α-Λάνγκο
00:24
ΚΟΣΜΟΣ
Κοινό συμβόλαιο 52 εκατ. λιρών για νέο σύστημα πυροβολικού υπέγραψαν Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία
23:57
ΣΠΟΡ