Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου στη Θεσσαλονίκη - Τι είπε στους αστυνομικούς
Η καντίνα στην οποία εντοπίστηκε νεκρό το βρέφος στη Θεσσαλονίκη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΕντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε σε σκουπίδια το πρωί της Παρασκευής στον δήμο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μια 30χρονη από την Αλβανία, η οποία διαμένει στην περιοχή της Χαριλάου όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ωραιοκάστρου, οποίοι είχαν αναλάβει και την υπόθεση.
Μάλιστα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.grη 30χρονη μεταφέρθηκε με εντολή εισαγγελέα σε νοσοκομείο για εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη είπε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν σε γλέντι γάμου σε κοντινή απόσταση από την καντίνα, όταν ένιωσε αδιαθεσία και εξήλθε του κέντρου.
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, στη συνέχεια πήγε από την πίσω πλευρά της καντίνας όπου διαπίστωσε πως αιμορραγούσε αλλά υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε ότι απέβαλε.
Υπενθυμίζεται ότι μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Μαΐου, ιδιοκτήτρια καντίνας στον δήμο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, γύρω στις 7.30, η ιδιοκτήτρια βγήκε να πετάξει σκουπίδια στον κάδο πίσω από την καντίνα, όταν εντόπισε νεκρό έμβρυο και ίχνη από πλακούντα στην άσφαλτο. Η καντίνα βρίσκεται στην περιοχή της Ανθούπολης, κοντά στο ΤΙΤΑΝ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες πληροφορίες
Οι αριστερόχειρες έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι των δεξιόχειρων, διαπιστώνει νέα μελέτη
10:46
Αμέτρητες αγορές και Ειδικά Στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων
10:36
Η Βρετανία έστειλε ελικόπτερο Merlin στην Κύπρο - Σε δύο μέρες αναχωρεί το αεροπλανοφόρο HMS Dragon
10:35
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 27χρονη και κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος (pic)
10:29