Θρακομακεδόνες: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών και όπλων
Συλληφθείς με χειροπέδες
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣε δύο συλλήψεις προχώρησαν την Παρασκευή στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για κατοχή παράνομου οπλισμού σε σπίτι στους Θρακομακεδόνες.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων και Αγαθών για την εξακρίβωση καταγγελομένων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφία και παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αφού κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των κατηγορούμενων και η διακρίβωση της οικίας όπου διέμεναν σε περιοχή των Θρακομακεδόνων, διαπιστώθηκε να κατέχουν εντός αυτής πολεμικό τυφέκιο, ναρκωτικά, πλαστές πινακίδες, στρογγυλές σφραγίδες με εντυπώματα δημόσιων υπηρεσιών και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον για τον ένα κατηγορούμενο προέκυψε ότι δεν είχε δηλώσει μεταβολή της κατοικίας του, ως όφειλε λόγω επιβληθέντων σε αυτόν περιοριστικών όρων.
Τα ευρήματα
Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• πολεμικό τυφέκιο καθώς και γεμιστήρα με 9 φυσίγγια,
• αλεξίσφαιρο,
• 5 φυσίγγια,
• ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 27 γραμμαρίων,
• κοκαΐνη, μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων,
• 2 ζυγαριές ακριβείας,
• 16 τρίφτες ναρκωτικών ουσιών,
• ζεύγος πλαστών πινακίδων,
• 2 στρογγυλές σφραγίδες με εντυπώματα Δημοσίων Υπηρεσιών,
• 4 ορθογώνια παραλληλόγραμμα με εντυπώματα επιχειρήσεων,
• πλαστό δελτίο ταυτότητας ημεδαπού και
• 2 λάπτοπ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Τα καλαμάρια μπορούν να τροποποιούν το RNA τους για να δημιουργήσουν 5.000 άγνωστες πρωτεΐνες
12:30
Δίκη για Τέμπη: «Στροβιλίστηκα και έπεσα στις κροκάλες» κατέθεσε επιζώσα με 96% αναπηρία
12:20
Αστυνομικός έχασε υποπολυβόλο MP5 και χειροβομβίδα κρότου λάμψης στο Χαλάνδρι - Τα είχε σε σακούλα
12:19
Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω» - 58χρονος απειλούσε με μηνύματα την 43χρονη πρώην σύντροφό του
12:16