Ακυβέρνητο καράβι στα ανοικτά της Σκοπέλου - Σώοι οι πέντε επιβάτες
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής (18/5) στο Λιμενικό όταν ένα επαγγελματικό τουριστικό σκάφος με πέντε Γερμανούς επιβάτες έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στα ανοικτά της Σκοπέλου.
Το περιστατικό σημειώθηκε εντός της λιμενολεκάνης της Σκοπέλου και αμέσως στο σημείο μετέβη το σκάφος «ΦΑΙΔΡΑ», με τη συνδρομή του οποίου το ανωτέρω σκάφος, προσέδεσε με ασφάλεια στον εμπορικό λιμένα Σκοπέλου, με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Το Λιμενικό, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό απαγόρευσε τον απόπλου του σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πρέβεζα: Τραυματισμός Γάλλου κυβερνήτη από συνεπιβάτη του σε τουριστικό σκάφος
ΚΟΣΜΟΣ
Αν αύριο έρχονταν εξωγήινοι στη Γη, τι θα… έτρωγαν; Επιστήμονες απαντούν
08:00
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί η Βρετανία άλλαξε έξι πρωθυπουργούς σε 10 χρόνια: Ο ρόλος του Brexit και οι προκλήσεις
07:54
ΕΛΛΑΔΑ
Προσάραξη πλοίου με 1.246 επιβάτες κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
07:40
ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
ΚΟΣΜΟΣ