Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων κατά Παπαδημητρίου, Μεμή, Ευστρατίου και Σαρπ
H είσοδος πολυκατοικίας που έγινε επίθεση με γκαζάκια και όπου διαμένει ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστος Παπαδημητρίου.
ΕurokinissiΗ ομάδα «Κομμάντο - Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του, μέχρι πρότινος, προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστου Παπαδημητρίου.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο εντόπισαν υπολείμματα από γκαζάκια και κροτίδες καθώς επίσης και μονωτική ταινία.
Παράλληλα η ίδια ομάδα ανέλαβε την ευθύνη τόσο για την επίθεση στο σπίτι του εκδότη και διευθυντή της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας Protagon.gr Χρήστου Μεμή, όσο και σε αυτές των δικαστικών Παναγιώτη Ευστρατίου (πρώην αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας) και της Μαίρης Σαρπ (πρώην πρόεδρος του ΣΤΕ και νυν πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού).
Στο μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε αναφέρεται ότι οι εν λόγω επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν διότι «ο συστημικός μηχανισμός έχει εξαπολύσει μια ευρεία επίθεση σε καταλήψεις και αυτο-οργανωμένους χώρους ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται στα δημόσια πανεπιστήμια χρησιμοποιώντας διάφορες αστείες προφάσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η πρώτη αντίδραση του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του
Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18
Με νέο Βιετνάμ απειλεί το Ιράν τις ΗΠΑ αν στείλουν χερσαίες δυνάμεις και προειδοποιεί για τέλμα
08:14
Δύο «δίδυμα» σκάφη ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο της χαμένης ατμόσφαιρας του Άρη
08:06
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη δείχνουν οι εσωκομματικές κάλπες - Οι «ζυμώσεις» και η επόμενη ημέρα
08:02