Ικαρία: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στην παραλία Κιόνιο
Πλωτό του Λιμενικού
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Σορός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στα βράχια της παραλίας «Κιόνιο» στην Ικαρία.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Εύδηλου, με στελέχη να μεταβαίνουν στο σημείο από ξηράς, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Ο άνδρας, ύψους περίπου 1,70 μέτρων και κανονικής σωματικής διάπλασης, απεγκλωβίστηκε από τα βράχια και ανασύρθηκε από το πλήρωμα του σκάφους.
Η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι του Βαθέως Σάμου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Εύδηλου Ικαρίας, του Λιμεναρχείου Σάμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κύθνος: Νεκρός εντοπίστηκε 50χρονος ψαράς που αγνοούνταν
ΕΛΛΑΔΑ
Πόρτο Ράφτη: Μυστήριο με τον εντοπισμό νεκρού άνδρα στη θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ
Λέκκας για ανεμοστρόβιλο στην Αλεξανδρούπολη: Αντίστοιχα φαινόμενα θα εμφανίζονται συχνότερα (vids)
13:09
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ