Απολογήθηκαν οι έξι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νομική - Αρνούνται τις κατηγορίες
Εικόνα από την κατάληψη στη Νομική Σχολή
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των έξι συλληφθέντων για τα επεισόδια της Νομικής, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διδακτορικού φοιτητή.
Πλέον, αναμένεται η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης των έξι κατηγορουμένων.
Όλοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ήταν μεν στην Νομική, αλλά για άλλη εκδήλωση και δεν συμμετείχαν σε καμία περίπτωση στην επίθεση κατά του διδακτορικού φοιτητή στις 30 Απριλίου του 2025.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες, μάλιστα, έχουν και κακούργημα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως επίσης τους βαρύνουν και οχτώ πλημμελήματα.
Για την ίδια υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και σε βάρος μιας γυναίκας που δεν έχει συλληφθεί, για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα τρία πρόσωπα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία, βρίσκονται περίπου 200 άτομα από το πρωί, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια - Το ανθρωποκυνηγητό με τα ΜΑΤ
Επίθεση με πέτρες εναντίον αστυνομικών έξω από την Νομική - Επτά συλλήψεις
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
03:00
myLEX: Η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ για νόμους, εγκυκλίους και φορολογικές διατάξεις
02:00
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00
«Αλλάζω συσκευή»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30