Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας - Αναστολή λειτουργίας πέντε σχολείων για δύο ημέρες
Κλειστό σχολείο (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΚρούσμα μηνιγγίτιδας εντοπίστηκε στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας προκαλώντας την αναστολή λειτουργίας πέντε σχολείων για τουλάχιστον δύο ημέρες.
Την είδηση για το κρούσμα το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον χώρο της εκπαίδευσης σε μια περίοδο μάλιστα που ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενδοσχολικές εξετάσεις, δημοσίευσε η ΕΡΤ.
Η αναστολή των σχολείων αποφασίστηκε προκειμένου να γίνει η απαραίτητη ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος μηνιγγίτιδας και η αποφυγή της διασποράς της.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το ποια είναι η κατάσταση υγείας του μαθητή ή της μαθήτριας που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.
Το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα που εντοπίστηκε το κρούσμα μηνιγγίτιδας συστεγάζεται σε κτήριο στην οδό Νέστου 5 στην πλατεία Μαβίλη, μαζί με άλλα τέσσερα σχολεία το 7ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Α’ ΑΘΗΝΑΣ, το ΙΕΚ Αμπελοκήπων, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο και το ΕΕΕΚ Κωφών και Βαρήκοων.
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00