Σεισμός στην Εύβοια: Προσωρινά μη κατοικήσιμα έξι κτήρια - Τα τρία κατεδαφιστέα
Ρωγμές σε κατοικίες στην Εύβοια από τον σεισμό
ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSIΜε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι στα κτήρια της Εύβοιας από τις ρωγμές που σημειώθηκαν μετά τους σεισμούς που ταρακούνησαν την περιοχή. Μέχρι στιγμής, έξι κτήρια έχουν χαρακτηριστεί μη κατοικήσιμα και τρία κατεδαφιστέα από το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) που βρίσκεται στην περιοχή.
Παράλληλα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης κλιμάκιο της ΔΑΕΦΚ βρέθηκε στο Προκόπι αλλά και στο Μαντούδι, για να εξετάσει την ασφάλεια των σχολείων, τα οποία πάντως σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν παρουσιάζουν προβλήματα στατικότητας.
Πρέπει ωστόσο, να γίνουν κάποιες επισκευές στην τοιχοποιία.
Δεκάδες είναι οι ζημιές και σε σπίτια σύμφωνα με τα στοιχεία από το κοινοτικό κατάστημα όπου δηλώνουν οι κάτοικοι τις βλάβες, προκειμένου τα συνεργεία των μηχανικών να περάσουν για έλεγχο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπαζάχος: Υπάρχει ένα μεγάλο ενεργό ρήγμα στην περιοχή - Να παραμείνουμε επιφυλακτικοί
SPONSORED
Φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με 15 επιβάτες - Έβγαιναν καπνοί από τη μηχανή
20:22
Σεισμός στην Εύβοια: Από Δευτέρα ξεκινούν οι καταγραφές ζημιών - Άμεσα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις
20:11
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49