Κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας λειτουργούσε ως «καβάτζα» για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών 64χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ο οποίος χρησιμοποιούσε κομμωτήριο ως «καβάτζα», ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από δύο κιλά κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» για την εγκληματική δράση του το κομμωτήριο, στο οποίο είχε πρόσβαση ως εργαζόμενος.
Από τις έρευνες στην κατοχή του, στο κομμωτήριο και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 35 γραμμάρια κάνναβης, 8 γραμμάρια κοκαΐνης, το ποσό των 55 ευρώ και 2.200 λεκ Αλβανίας, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς, με την εις βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παγκρατίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00
Voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς: Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
00:30
Ο Ντέιβ Μπατίστα, νέος υποψήφιος για τον ρόλο του Kratos στο «God of War»
23:59
Ισραήλ: Ο στρατός θα συνεχίσει «να δρα προληπτικά» στη Γάζα, λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου
23:50