Κατάληψη αναρχικών στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Κατάληψη στα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην οδό Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί μέλη ομάδας αναρχικών
Η κατάληψη έληξε λίγο μετά τις 9:30 ενώ τα άτομα που εισέβαλαν το πρωί στα γραφεία και ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε «Αλληλεγγύη στον αγώνα ενάντια στη σκλαβιά των κρατουμένων στις φυλακές των ΗΠΑ». Οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν είκοσι άτομα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Την ευθύνη για την εισβολή αυτή ανέλαβε, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η «Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές».
Η κατάληψη πραγματοποιήθηκε μόλις μία μέρα μετά τις απειλές της αναρχικής ομάδας κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ερντογάν: Το νομοθετικό πλαίσιο για την διάλυση του PKK θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή
13:50
Παρέμβαση Χαρδαλιά - Rautio για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο: Δεν είναι απλός Προϋπολογισμός
13:47
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
13:36
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30