«Ενώνουμε τις φωνές μας»: Διαδήλωση την Τετάρτη στο Σύνταγμα για τη Γάζα
Σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος με αίτημα να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα καλούν το απόγευμα της Τετάρτης (21/5) και συγκεκριμένα στις 19:00 συλλογικοί φορείς και παλαιστινιακές συλλογικότητες.
«Ενώνουμε τις φωνές μας κατά της σφαγής του Παλαιστινιακού λαού. Όλοι μαζί για μια ελεύθερη Παλαιστίνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος και της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων.
Την ώρα που η Γάζα βρίσκεται αντιμέτωπη με το ανελέητο σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού και τον κίνδυνο του λιμού, αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει σε όλο τον κόσμο με διαδηλώσεις να καλούνται από τη Βρετανία μέχρι και τη Δανία.
Με την ανθρωπιστική κρίση στον πολιορκημένο θύλακα να μην έχει προηγούμενο, πιέσεις ασκεί και η Δύση να επιτραπεί η πρόσβαση σε τροφή και φαγητό, με την Ευρώπη και την Βρετανία να ανακοινώνουν την αναστολή της εμπορικής συμφωνίας τους με το Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Νετανιάχου απορρίπτει τις διεθνείς πιέσεις και εντείνει τον πόλεμο στη Γάζα - Τελεσίγραφο από IDF
Μοσχάτο: 33χρονος είχε στο όχημά του πιστόλι με γεμιστήρα – Εντοπίστηκαν και μαχαίρια
18:46
Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 28χρονος διακινητής ναρκωτικών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη (pic)
18:38
Στο Ισραήλ τη Δευτέρα ο Μάρκο Ρούμπιο για συνομιλίες για το Ιράν
18:28
Λουτράκι: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης του αιματηρού επεισοδίου με θύμα έναν 17χρονο
18:21