Λάρισα: Προφυλακίστηκε η 32χρονη μητέρα για την κακοποίηση των παιδιών της
Σοκάρει νέα υπόθεση κακοποίησης
UnsplashΠροφυλακίστηκε η 32χρονη μητέρα από τη Λάρισα, που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο παιδιών της, μετά την απολογία της στον ανακριτή.
Σε βάρος της είχε ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Στην Αστυνομική Διευθυνη Λάρισας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης, όπου και μετέβη αυτοβούλως, ο 50χρονος ταξιτζής, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης των δύο μικρών παιδιών.
Ανθρωποι της υπεράσπιστης του 50χρονου τόνισαν ότι αναμένουν να παραλάβουν τη δικογραφία του, ώστε να τοποθετηθούν. Σε κάθε περίπτωση όμως ξεκαθάρισαν πως ο 50χρονος αρνείται τις κατηγορίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας κατηγορείται για την πράξη της σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου υπό την έννοια της προκλήσεως έντονου σωματικού ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Το ένταλμα σε βάρος του 50χρονου ταξιτζή στο επάγγελμα, ενεργοποιήθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την εξέταση των δύο παιδιών από την παιδοψυχίατρο η οποία μίλησε μαζί τους και ανέφερε πως προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία μετά από όσα της ανέφεραν τα δύο ανήλικα.
Κλείνουν παραδρόμους για δύο ώρες οι αγρότες στο μπλόκο του Μπράλου - Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις
09:20
Οι υβριδικές Porsche 911 θέλουν προσοχή αν παραμείνουν ακίνητες για πολλές μέρες
09:15
Ουκρανία: Σύνοδο της Συμμαχίας των Προθύμων στις αρχές Ιανουαρίου στο Παρίσι προανήγγειλε ο Μακρόν
09:12
«Βουτιά» έκανε ο υδράργυρος στην Κεντρική Μακεδονία - Στις Σέρρες η χαμηλότερη θερμοκρασία
09:06