ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια 48χρονο - Σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια 48χρονο - Σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης

Περιπολικό της αστυνομίας

ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων θα βρεθεί σήμερα (22/05) ο 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 48χρονο σε περιοχή των Γλυκών Νερών. Την ίδια στιγμή βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει την επίθεση του ανηλίκου στον 48χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται η στιγμή της επίθεση στον 48χρονο άνδρα. Ο 17χρονος πλησιάζει τον ενήλικα που στέκεται ακίνητος και τον χτυπάει με γροθιά. Στη συνέχεια τον αφήνει αναίσθητο και τον βρίζει χυδαία.

Μαζί με τον 17χρονο ήταν ένας ακόμη ανήλικος ο οποίος και αναζητείται.

Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο, από κάμερες ασφαλείας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι γονείς του ανήλικου δράστη οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές ευθύνες για την παραμέληση του παιδιού τους.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο 48χρονος.

Τα τραύματα του θύματος στο κεφάλι προήλθαν από την πρόσκρουση στο έδαφος αλλά και από χτυπήματα με τα χέρια.

Ο ανήλικος δράστης που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε επιδείξει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι την προηγούμενη ημέρα το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού είχε απειλήσει την αδελφή του.