Φυλακές Λάρισας: Επεισόδιο ξυλοδαρμού τριών σωφρονιστικών από κρατούμενο - Στο νοσοκομείο ο ένας
Φυλακή Λάρισας
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕΣοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε κρατούμενο και τρεις σωφρονιστικούς των φυλακών της Λάρισας, είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό των υπαλλήλων και τη μεταφορά του ενός στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το άγρο επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις Φυλακές Λάρισας, όταν ένας κρατούμενός επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε έναν υπαρχιφύλακα και δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Σύμφωνα με το onlarissa.grόλα έγιναν στις 5.45 μ.μ. προχθές στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Λάρισας, όταν ο υπαρχιφύλακας και οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι κλήθηκαν να οδηγήσουν έναν 40χρονο κρατούμενο, για να πάρει το καθιερωμένο του μπάνιο, βγάζοντάς τον από το κελί «5».
Μετά το πέρας αυτού ο κρατούμενος αρνήθηκε αυτοβούλως να εισέλθει στο κελί του, επιμένοντας ότι θέλει να οδηγηθεί στο κελί «2» προκειμένου να είναι με άλλον συγκρατούμενό του.
Υπήρξαν διαπραγματεύσεις 15 λεπτών, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τον πείσουν σε ήρεμους τόνους ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιθυμία του.
Τότε, ο 40χρονος κρατούμενος, επιτέθηκε στους τρεις υπαλλήλους με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντάς τους.
Ειδικά ο ένας εκ των δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων δέχτηκε δυνατά χτυπήματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα στο άνω χείλος, ενώ έλαβε αναρρωτική άδεια τριών ημερών.
Οι τρεις υπάλληλοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του κρατούμενου.
Νεκρός οδηγός I.X στην παράκαμψη των μπλόκων της Λιβαδειάς - Το όχημά του συγκρούστηκε με φορτηγό
10:07
Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 167 χλμ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
10:05
Agentic Commerce: Τι είναι το εμπόριο μέσω ψηφιακών βοηθών;
10:00
Γαλλία: Το Παρίσι θα ανοίξει προξενείο στη Γροιλανδία στις 6 Φεβρουαρίου
09:59