Τηλεφωνική απάτη με «βιτρίνα» τον Δήμο Χαλανδρίου - Υπεβλήθη μήνυση
Περιστατικό εξαπάτησης προμηθευτή του Δήμου Χαλανδρίου από επιτήδειους που εμφανίζονται ως υπάλληλοι της οικονομικής διεύθυνσης σημειώθηκε την Πέμπτη (22/5), με τον Δήμο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δράστες υποστήριξαν ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του Δήμου με στόχο την εξόφληση εντάλματος και ζήτησαν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.
«Υποστήριξαν μάλιστα ότι στο εξής αλλάζει ο τρόπος εξόφλησης των ενταλμάτων και ότι, δήθεν, οι προμηθευτές θα λαμβάνουν το πλήρες ονομαστικό ποσό και θα καταβάλουν οι ίδιοι τις προβλεπόμενες κρατήσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
- Ο Δήμος Χαλανδρίου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση δεν έχει με τέτοια περιστατικά.
- Καλεί τους πολίτες – συναλλασσόμενους με το Δήμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν τους ζητούνται στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και σε περίπτωση που αντιληφθούν ενδεχόμενο απάτης να ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία.
- Παράλληλα αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη (22/5) μήνυση κατ’ αγνώστων, για το θέμα, όπως είχε κάνει και πριν από λίγους μήνες σε ανάλογη περίπτωση απάτης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αναζητείται 26χρονος για απάτη στον Βόλο - Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση χωρίς αναστολή
ΕΛΛΑΔΑ
Σε δύο κύματα η κακοκαιρία: Βροχές και στην Αττική - Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα
18:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: «Στο Μαξίμου κάνουν πάρτι από τη στιγμή που εμφανίστηκε το κόμμα Τσίπρα»
18:06
ΚΟΣΜΟΣ
Στενά του Ορμούζ: Τάνκερ δέχθηκε πλήγμα από άγνωστο βλήμα - Ασφαλές το πλήρωμα
17:55
ΕΛΛΑΔΑ
Παραμένουν κλειστά τα σχολεία της Γκράβας με νέα απόφαση Δούκα - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
17:46
ΕΛΛΑΔΑ