ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεοπτικές άδειες: Θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού θέτει ο Alpha

Τηλεοπτικές άδειες: Θέμα εγκυρότητας του διαγωνισμού θέτει ο Alpha
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ζήτημα εγκυρότητας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θέτει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, υποστηρίζοντας ότι σε όλα τα δωμάτια των υποψηφίων υπήρχαν κάμερες στην πόρτα εισόδου-εξόδου, εκτός από αυτό του υιού Καλογρίτσα.

«Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα. Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα. Το κρίσιμο σημείο είναι η πόρτα εισόδου και εξόδου», δήλωσε ο Πάνος Λαζαράτος.

Ο νομικός σύμβουλος του Alpha, Πάνος Λαζαράτος, έκανε λόγο για ανισότητα όσον αφορά στην καταγραφή των κινήσεων των υποψηφίων καναλαρχών, ενώ χαρακτήρισε κακοφτιαγμένη την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Η τοποθέτηση του κ. Λαζαράτου, ο οποίος σημείωσε πως ο κ. Καλογρίτσας πόνταρε στον διαγωνισμό χωρίς να έχει τα χρήματα, έρχεται σε μια στιγμή που είναι ραγδαίες οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο μετά και την αποχώρηση του συγκεκριμένου υπερθεματιστή από τη διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ