Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 59χρονος - Έπεσαν κομμάτια μάρμαρο στο κεφάλι του
Ασθενοφόρο
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣε κρίσιμη κατάταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου στην Αχαία Πάτρας ο 59χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από μάρμαρα που έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας το βράδυ της Πέμπτης (23/05). Την ίδια στιγμή από θαύμα γλίτωσε η σύζυγος του αλλά και αρκετοί άλλοι περαστικοί που βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που αποκολλήθηκαν τα μάρμαρα από το κτήριο.
Στο σημείο του ατυχήματος η Πυροσβεστική με ειδικό όχημα γερανοφόρο όχημα που έφθασε στο σημείο απομάκρυνε και άλλα κομμάτι μάρμαρο που ήταν επικίνδυνο να αποκαλληθούν και αυτά.
Ωστόσο το σημείο επί της οδού Γούναρη στη διασταύρωση με την Ρήγα Φεραίου, παραμένει κλειστό με κορδέλες.
Ο 59χρονος άνδρας που τραυματίστηκε από τα μάρμαρα, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» και στην συνέχεια στο Ρίο όπου εκτάκτως μπήκε στο χειρουργείο καθώς η κατάστασή του θεωρείτο ιδιαιτέρως κρίσιμη.
Χώρες της Μέσης Ανατολής θα επισκεφθεί ο Φιντάν - Στόχος ο τερματισμός του πολέμου στο Ιράν
19:31
Ανατροπή φορτηγού στα Οινόφυτα - Μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα
19:20
Στους 912 οι νεκροί στον Λίβανο από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων
19:08
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56