Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν από την Δευτέρα
Σκάφος του Λιμενικού
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑΝεκρός εντοπίστηκε ο 64χρονος ψαράς που αγνοούνταν από την Δευτέρα, 19 Μαΐου, όταν και πήγε με το σκάφος του για ψάρεμα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.
Ο 64χρονος εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή 2,4 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά ης Σπιναλόγκα και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου.
Ο 64χρονος αναχώρησε από το λιμάνι της Πλάκας για να πάει για ψάρεμα, ωστόσο πέρασαν τέσσερις ημέρες χωρίς να υπάρξει επικοινωνία μαζί του.
- Διαβάστε περισσότερα: Κρήτη: Συνεχίζονται έρευνες για τον εντοπισμό ψαρά που αγνοείται από τη Δευτέρα
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό Σώμα ειδοποιήθηκε σήμερα από τη σύζυγό του, η οποία ανησύχησε, καθώς όπως δήλωσε, ο σύζυγός της συνήθιζε να επιστρέφει μέσα σε μία ή δύο ημέρες.
ΧΡΗΜΑ
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Πόσο θα διαρκέσουν
12:40
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του και συνελήφθη
12:31
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα έκρηξη στην Αίτνα: Εντυπωσιακή ροή λάβας στην κοιλάδα Βάλε ντελ Μπόβε (pics&vid)
12:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Stranger Things: Ένα επικό και βαθιά συγκινητικό φινάλε κλείνει οριστικά έναν τηλεοπτικό μύθο
12:14
ΕΛΛΑΔΑ