ΕΛΛΑΔΑ

Ιβάν Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση

Ιβάν Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - Eurokinissi

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στην είδηση της αποχώρησης του Γιάννη Καλογρίτσα από την διαδικασία παραχώρησης τηλεοπτικής άδειας.

Με επίσημη δήλωση του ο κ, Σαββίδης επιβεβαίωσε ότι είναι ο πρώτος επιλαχών μετά την απομάκρυνση Καλογρίτσα και είναι έτοιμος να πληρώσει την πρώτη δόση εντός 2-3 ημερών.

«Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα», είπε και συνέχισε:

«Ακούσαμε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη».

«Αν μας ειδοποιήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, τότε εντός 2-3 ημερών πληρώνω την 1η δόση», δήλωσε ακόμη.

Ακόμη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει κάποιο από τα κανάλια που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τηλεοπτική άδεια υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας».

Τέλος ο κ. Σαββίδης αποκάλυψε πως δεν έχει προχωρήσει σε νέες συνομιλίες με τα κανάλια καθώς «δεν θα ήταν ορθό. Αφού δεν έχεις άδεια, πώς να κάνεις διαπραγματεύσεις;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ