Πάτρα: Κλείδωσε την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους στο σπίτι - Οι γείτονες ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ
Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην Πάτρα, με τον δράστη να κλειδώνει την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους στο σπίτι του κατά την διάρκεια επίσκεψής τους, για να δει ο πατέρας το παιδί.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (23/5), με τους γείτονες να ειδοποιούν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία όταν άκουσαν το παιδί να κλαίει και να φωνάζει βοήθεια και το πρώην ζευγάρι να καυγαδίζει.
Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, οι οποίες επικοινώνησαν με τον άνδρα, εκείνος όμως δεν άνοιγε την πόρτα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε στο σπίτι με δύο οχήματα για να επιχειρήσει χρησιμοποιώντας σκάλα να ανέβει στο χώρο. Ωστόσο, προτού τα καταφέρει βγήκαν και οι τρεις από την κατοικία και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σέρρες: Χειροπέδες σε 50χρονο που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συζύγου του
SPONSORED
Εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη - Αγνοείται από 4 Μαΐου (pic)
20:32
Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών στους αγρότες εντός του 2026 - Τα ποσά και οι δικαιούχοι
20:21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ CNNi : Μυστήριο με ρωσικό πλοίο που βυθίστηκε στη Μεσόγειο - Μετέφερε πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Β. Κορέα
20:12
Λιθουανία: «Θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στην αποναρκοθέτηση του Ορμούζ»
19:59