Πάτρα: Κλείδωσε την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους στο σπίτι - Οι γείτονες ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ
Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην Πάτρα, με τον δράστη να κλειδώνει την πρώην σύζυγό του και το παιδί τους στο σπίτι του κατά την διάρκεια επίσκεψής τους, για να δει ο πατέρας το παιδί.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (23/5), με τους γείτονες να ειδοποιούν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία όταν άκουσαν το παιδί να κλαίει και να φωνάζει βοήθεια και το πρώην ζευγάρι να καυγαδίζει.
Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, οι οποίες επικοινώνησαν με τον άνδρα, εκείνος όμως δεν άνοιγε την πόρτα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε στο σπίτι με δύο οχήματα για να επιχειρήσει χρησιμοποιώντας σκάλα να ανέβει στο χώρο. Ωστόσο, προτού τα καταφέρει βγήκαν και οι τρεις από την κατοικία και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σέρρες: Χειροπέδες σε 50χρονο που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συζύγου του
Μελόνι: Eργαζόμαστε για την αναβολή της διάσκεψης Mercosur
20:00
Ιταλία: Εισιτήριο δύο ευρώ για την διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι από την 1η Φεβρουαρίου 2026
19:50
Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ένα ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε crypto
19:40
ΗΠΑ: Αναστολή παροχής βίζας μέσω λοταρίας - Τι έγινε με τον δράστη του πανεπιστημίου Μπράουν
19:29