Στον ανακριτή τη Δευτέρα οι δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό 17χρονου στα Ιωάννινα
Σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη μετατράπηκε ο καβγάς μεταξύ τριών ανηλίκων στο κέντρο των Ιωαννίνων.
Eιδικότερα, δύο ανήλικοι, ηλικίας περίπου 15 ετών, επιτέθηκαν σε 17χρονο για προσωπικές διαφορές, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο. Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και πήρε εξιτήριο το πρωί της Κυριακής.
Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιωάννινα: Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων - Δύο συλλήψεις, ένας στο νοσοκομείο
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00