Χειροπέδες σε 32χρονο για σεξουαλική παρενόχληση σε γυναίκα σε πλοίο - Τον έπιασε αστυνομικός
Χειροπέδες πέρασε αστυνομικός σε έναν 32χρονο άνδρα που παρενόχλησε σεξουαλικά συνομήλικη του μέσα στο καράβι που είχε προορισμό λιμάνι της Κρήτης.
Το περιστατικό έγινε σε πλοίο που είχε προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης με το θύμα να προχωρά σε καταγγελία το πρωί της Δευτέρας (26/05).
Σύμφωνα με το Cretalive τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο πλοίο από Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο, μια 32χρονη γυναίκα ενώ κοιμόταν στο κατάστρωμα αντιλήφθηκε πως ένας άνδρας έκανε ασελγείς χειρονομίες
Ο ίδιος λίγο αργότερα φαίνεται ότι απομακρύνθηκε, όμως με τη βοήθεια αστυνομικού που ταξίδευε για υπηρεσιακούς λόγους, ο άνδρας εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.
Ο αστυνομικός τον παρέδωσε κατά τον κατάπλου στο Λιμεναρχείο όπου και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 337 του Ποινικού Κώδικα.
Πρόκειται για 32χρονο Αιγύπτιο, που διέμενε νόμιμα στη χώρα.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα
20:11
Ουκρανία: Νέα συνάντηση στις ΗΠΑ - Ο Γουίτκοφ ενημερώνει για την επαφή με Πούτιν
20:08