Ρόδος: Τραγωδία με έγκυο που έχασε τη ζωή της από ανεύρυσμα - Σε νοσοκομείο της Αθήνας το νεογνό
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΤραγωδία στη Ρόδο με μια έγκυο γυναίκα να χάνει τη ζωή της από ανεύρυσμα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το νεογνό που γεννήθηκε πρόωρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα.
Την ίδια στιγμή οι συγγενείς της 38χρονης γυναίκας που πέθανε, πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της προσφέροντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.
Σύμφωνα με την «Ροδιακής» οι γιατροί, έδωσαν μάχη για να κρατήσουν και την ίδια στη ζωή αλλά και το κοριτσάκι που κυοφορούσε.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών με θερμοκοιτίδα. Η ίδια δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους.
Η οικογένειά της, με μια πράξη γενναιότητας, αποφάσισε να δωρίσει ζωτικά οργανά της, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους μέσα από το θάνατό της.
To Εθνικό Μητρώο Παροχών βάζει σε τάξη τα επιδόματα - Τέλος στις διπλοπληρωμές
16:32
Πωλείται σε δημοπρασία η πόρτα του σπιτιού της Κίρα Νάιτλι από την ταινία Love Actually (vid)
16:31
Καφετέρια με «αφεντικό» την Τεχνητή Νοημοσύνη σερβίρει τους πελάτες του στη Στοκχόλμη
16:27
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί βιολογικό αποξηραμένο βότανο λόγω σαλμονέλας
16:18