Λάρισα: Ελεύθερος με όρους ο πατέρας των παιδιών που βρέθηκαν κακοποιημένα
Το Δικαστικό Μέγαρο
IN TIME / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 50χρονος πατέρας των δύο ανηλίκων παιδιών που βρέθηκαν κακοποιημένα και με καψίματα από τσιγάρα σε όλο τους το σώμα, σε περιοχή της Λάρισας.
Σύμφωνα με το Onlarisa, ο 50χρονος μετά την απολογία του το πρωί της Δευτέρας (25/07) στον ανακριτή Λάρισας, αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνισης του στο Α. Τ. κάθε δεκαπενθήμερο.
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση κακοποίησης των ανηλίκων παιδιών, η 32χρονη μητέρα τους καθώς και ο φίλος αυτής ένας ταξιτζής κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του 50χρονου πατέρα, τα στοιχεία της δικογραφίας είναι ελλιπή και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καταδείξουν ανοχή για τις συγκεκριμένες πράξεις. «Η ανάκριση έχει ακόμα βάθος και δρόμο. Πιστεύω θα έρθουν και άλλα στοιχεία».
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο για αναζήτηση εργασίας
05:00
Επίδομα θέρμανσης: Πώς θα εφαρμοστεί η αύξηση του 30% - Έως 1.560 ευρώ το μέγιστο ποσό
04:00
myDiesel: Τα πέντε βήματα για την απαλλαγή των παραγωγών από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο
03:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
02:00