Ζάκυνθος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου τον περασμένο Φεβρουάριο
Σύλληψη δράστη
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Σε τρεις προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Δευτέρας (27/5) στη Ζάκυνθο, για την δολοφονία της συμβολαιογράφου του νησιού τον Φεβρουάριο του 2025.
Οι τρεις προσαχθέντες, πατέρας, γιος και θείος έχουν περάσει το κατώφλι του ανακριτή και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας από τους υπόπτους φέρεται να είναι εκείνος που μαχαίρωσε την 69χρονη.
Τα κίνητρα που εξετάζουν οι Αρχές
Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής επικρατέστερο κίνητρο ήταν η ληστεία, ωστόσο οι δράστες φέρονται να έφυγαν χωρίς να έχουν αφαιρέσει αυτά που προσδοκούσαν.
Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στους τρεις υπόπτους χρησιμοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες. Ωστόσο, από τις έρευνες που έγιναν δεν εντοπίστηκε το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο ο δράστης μαχαίρωσε την 59χρονη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών Αττικής στην Ζάκυνθο για την δολοφονία της συμβολαιογράφου
Χανιά: Απολογείται η 18χρονη για τον σοβαρό τραυματισμό του 17 ημερών βρέφους - Τι ισχυρίζεται
08:58
Rontis: Επέκταση στη Λάρισα και νέο εργοστάσιο στην Κοζάνη έως το 2030
08:56
Τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος: Κατέληξαν οι τρεις από τους πέντε τραυματίες
08:47
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο και την Αττική Οδό
08:33