Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο κορίτσι που πέρασε μέσα από τζαμαρία
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΤραγικός επίλογος γράφτηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλευόταν το 7χρονο κορίτσι που το μεσημέρι της Τρίτης (27/5) πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Καλλιθέα.
Το παιδί βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από το ατύχημα. Στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό έσπευσε ασθενοφόρο και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που άνοιγαν τον δρόμο προκειμένου το παιδάκι που τραυματίστηκε στη τζαμαρία να μεταφερθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, υπήρξαν δύο καταγεγραμμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ, η μία από την θεία του παιδιού και η άλλη από γείτονα που άκουσε τις φωνές για βοήθεια.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του τραυματισμού σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.
Συγκλονιστικό βίντεο: Τρένο περικυκλώνεται από φλόγες από τις φωτιές στον Καναδά
21:27
«Ο υπάλληλος του μήνα»: Σταμάτησε την υπερταχεία στη Γερμανία για να αγοράσει... χαρτί υγείας
21:19
Το Ισραήλ θα αποχωρήσει από τμήματα του Λιβάνου – Τράμπ: Η Συρία να αντιμετωπίσει τη Χεζμπολάχ
21:08
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο -Νεκροί μητέρα και βρέφος
21:00