Τραγωδία στην Καλλιθέα: Πέθανε το 7χρονο κορίτσι που πέρασε μέσα από τζαμαρία
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΤραγικός επίλογος γράφτηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλευόταν το 7χρονο κορίτσι που το μεσημέρι της Τρίτης (27/5) πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Καλλιθέα.
Το παιδί βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από το ατύχημα. Στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό έσπευσε ασθενοφόρο και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που άνοιγαν τον δρόμο προκειμένου το παιδάκι που τραυματίστηκε στη τζαμαρία να μεταφερθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, υπήρξαν δύο καταγεγραμμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ, η μία από την θεία του παιδιού και η άλλη από γείτονα που άκουσε τις φωνές για βοήθεια.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του τραυματισμού σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.
Ποια η διαδικασία χορήγησης του επιδόματος διοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις - Οι δικαιούχοι
04:00
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00