Κλειστό αύριο το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών
Κλειστό θα είναι αύριο Σάββατο (31/05) το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.
Αναλυτικότερα ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ αύριο Σάββατο 31 Μαϊου 2025 υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης βροχοπτώσεων έως 8 mm ή/και καταιγίδας, άνω των εγκεκριμένων ορίων από την Αντιπεριφέρεια Κρήτης.
Για τον λόγο αυτό το φαράγγι Σαμαριάς θα μείνει κλειστό για αύριο και από τις δύο εισόδους του.
Σε περίπτωση επικαιροποιημένης πρόγνωσης από την ΕΜΥ για βελτίωση του καιρού θα εκδοθεί ανακοίνωση αύριο στις 06:30 το πρωί, αναφέρει ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ θα ανοίξει ξανά το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν τα μεσάνυχτα
22:40
ΕΛΛΑΔΑ
Δένδιας: Μεγάλη πρόοδος στην ανάπτυξη σταθμών παραγωγής μη επανδρωμένων συστημάτων
22:30
ΚΟΣΜΟΣ
Διευκρινίσεις για την εκεχειρία ζητούν τα Εμιράτα - Στόχος η δέσμευση του Ιράν για παύση επιθέσεων
22:21
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν δηλώνει ότι παραβιάστηκαν όροι της εκεχειρίας στη σκιά του Λιβάνου - Το Μ. Σάββατο η συνάντηση στο Πακιστάν δηλώνει ο Λευκός Οίκος
22:19
ΕΛΛΑΔΑ