Θεσσαλονίκη: Ένοχος δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του
Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 55χρονο εκπαιδευτή οδήγησης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε μαθήτρια του.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο τον 55χρονο εκπαιδευτή κάνοντας δεκτή την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση.
Κατά την ακροαματική διαδικασία κατέθεσε στο δικαστήριο η 25χρονη καταγγέλλουσα, η οποία περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ έκανε λόγο για αγγίγματα που ένιωσε σε σημεία του σώματός της. «Πάγωσα, τρόμαξα, φοβήθηκα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Από την πλευρά του ο 55χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά την πράξη. «Όταν έμαθα για την καταγγελία έπεσα από τα σύννεφα. Εξεπλάγην, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», απολογήθηκε.
«Οι πύραυλοι έτοιμοι για εκτόξευση - Η εκεχειρία μπορεί να καταρρεύσει» λέει Ιρανός αξιωματούχος
20:59
Ιράν: «Οι πύραυλοι έτοιμοι για εκτόξευση» - Τραμπ: «Επώδυνες συνέπειες αν καταρρεύσει η εκεχειρία»
20:50
Νέο μήνυμα Χαμενεΐ: «Δεν επιδιώκουμε πόλεμο αλλά δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικαιώματά μας»
20:42
ΑΠΘ για το κρούσμα μηνιγγίτιδας: «Έγιναν όλες οι ενέργειες βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ»
20:34