Θεσσαλονίκη: Πάνω από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη σε διαμαρτυρία για την ακρίβεια
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείουΠάνω από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη έκανε η Ελληνική Αστυνομία έξω σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισήλθε αιφνιδιαστικά για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων εισήλθε στο κατάστημα επί της Αλεξάνδρου Σβώλου, στο ύψος της Γούναρη, για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια, ενώ δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να απομακρύνουν τα άτομα. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω από το κατάστημα.
ΚΟΣΜΟΣ
Σε Ρωσία και Ουκρανία οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ Κούσνερ και Γουίτκοφ το Σαββατοκύριακο
12:32
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Παιανία - Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112 στους κατοίκους
12:17
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Οι αποκαλύψεις του Γκερσόν Γιαμπουσέλε στο Allwyn Game Time και η έκπληξη του Ματίας Λεσόρ
12:11
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Γερμανία για δύο νέες απόπειρες δολιοφθοράς στο ενεργειακό δίκτυο
12:09
ΕΛΛΑΔΑ