Θεσσαλονίκη: Πάνω από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη σε διαμαρτυρία για την ακρίβεια
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείουΠάνω από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη έκανε η Ελληνική Αστυνομία έξω σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισήλθε αιφνιδιαστικά για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων εισήλθε στο κατάστημα επί της Αλεξάνδρου Σβώλου, στο ύψος της Γούναρη, για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια, ενώ δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να απομακρύνουν τα άτομα. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω από το κατάστημα.
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Μαρτίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Παρατείνεται η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ΔΥΠΑ για ανέργους 18 έως 29 ετών
06:00
ΧΡΗΜΑ
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού - Τι ισχύει για την Αττική
05:00
ΧΡΗΜΑ
Παράταση έως 15 Μαΐου για τις δηλώσεις με έκπτωση φόρου 4%
04:00
ΧΡΗΜΑ