Ναύπακτος: Ομάδα πέντε ανηλίκων παρενόχλησε και βιντεοσκόπησε δύο μαθήτριες
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΣτην σύλληψη πέντε ανηλίκων παιδιών -τρία αγόρια και δύο κορίτσια- προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ναυπάκτου μετά την καταγγελία που έγινε από δύο μαθήτριες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους καθώς και βιντεοσκόπησης τους.
Σε βάρος των συνολικά πέντε δραστών οι ηλικίες των οποίων δεν ξεπερνούν το 15 έτος, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr και την καταγγελία των γονέων των θυμάτων, οι ανήλικοι δράστες προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις σε βάρος των παιδιών τους, ενώ επιπλέον προχώρησαν σε φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση χωρίς τη συναίνεσή τους.
Το κινητό τηλέφωνο, με το οποίο φέρεται να πραγματοποιήθηκαν οι λήψεις, κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.
Η σύλληψη των ανηλίκων έγινε χθες το πρωί στη Ναύπακτο.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Μαΐου)
06:30
Προγράμματα Αγροτικής Εστίας: Ποια η προθεσμία των αιτήσεων - Οι ημερομηνίες «κλειδιά»
06:00
Ανείσπρακτα ενοίκια και έξωση με εξώδικο - Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο καθεστώς
05:00
Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
04:00