Αθήνα: Μαθητής κατάπιε καθαριστικό υγρό από αμέλεια καθαρίστριας - Υπέστη έγκαυμα στη γλώσσα
Σχολική αίθουσα
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣε απολογία έχει κληθεί καθαρίστρια δημοτικού σχολείου της Αθήνας καθώς φέρεται ότι από δική της αμέλεια, μαθητής κατάπιε καθαριστικό υγρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με έγκαυμα στη γλώσσα.
Το περιστατικό σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, έγινε την προηγούμενη Πέμπτη σε σχολείο κοντά στην περιοχή Κουκάκι.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η καθαρίστρια έδωσε απολυμαντικά καθαριστικά σε παιδιά για να καθαρίσουν. Την ώρα που ένα παιδάκι έπινε νερό στις βρύσες του σχολείου, ένα άλλο παιδάκι ψέκαζε με το καθαριστικό με αποτέλεσμα το πρώτο παιδί να καταπιεί το υγρό.
Το παιδί προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του εμετό, ωστόσο νοσηλεύθηκε για ένα 24ωρο με έγκαυμα στην γλώσσα.
«Την Πέμπτη 29 Μαϊου ενώ το παιδί μου έπινε νερό, η καθαρίστρια είχε υποδείξει σε παιδιά να καθαρίσουν τις βρύσες.
Την ώρα που έπινε νερό το παιδί μου κάποιο άλλο ψέκασε. Όταν πήγα στο σχολείο επιχείρησαν να με καθησυχάσουν. Ήταν καυστικό υγρό», είπε η μητέρα του παιδιού.
Συνελήφθη 43χρονος για τη φωτιά στο Αγρίνιο: Προκάλεσε πυρκαγιά δουλεύοντας με τροχό
18:43
Allwyn: Πρωταγωνιστές μεγάλων διακρίσεων μιλούν για όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας
18:34
Καύσωνας: Οι 28 περιοχές που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς - Πού «έγραψε» 43άρι το θερμόμετρο
18:24
Απάντηση Φάμελλου στην επίθεση που δέχτηκε από ΣΥΡΙΖΑ για την ανεξαρτητοποίηση
18:16