Κίνηση: Στο «κόκκινο» σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Αυξημένη κίνηση στον Κηφισό
INTIME NEWSΜε αρκετά προβλήματα για τους οδηγούς των οχημάτων η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου, το πρωί της Τρίτης (3/05) με τον Κηφισό για άλλη μέρα να βρίσκεται στο «κόκκινο» αλλά και με σημαντικές καθυστερήσεις σε κέντρο και Αττική Οδό.
Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα (εισόδου και εξόδου) της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, όπως και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη στο ρεύμα εξόδου αλλά και εισόδου. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στους οδηγούς που κινούνται στη Λ. Κηφισού τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται επίσης σε Θηβών, Ιερά Οδό και Πέτρου Ράλλη.

Όμως και στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με την Βασιλίσσης Σοφίας να καταγράφει χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.
Επίσης πυκνή ροή διαπιστώνεται σε:
Βασ. Κωνσταντίνου (κάθοδος)
Καλλιρρόης
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Λ. Συγγρού (κάθοδος)
Προβλήματα υπάρχουν επίσης στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) καθώς και στους δρόμους του λιμανιού και γύρω από αυτό.
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις που φτάνουν τα είκοσι λεπτά καταγράφονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο αλλά και δέκα λεπτών στην έξοδο για Λαμία.
Μάνος Χατζημαλωνάς: Ο Έλληνας χρειάζεται τον ψυχολόγο του - Είμαστε όλοι φερέφωνα, καθοδηγούμενοι
13:03
Έρευνα αποκαλύπτει: Οι κάτοικοι της Μέσα Μάνης αποτελούν μια μοναδική γενετική «νησίδα»
12:58
Θεσσαλονίκη: Ένοχη 57χρονη - Δάγκωσε το αυτί του συντρόφου της και του έκοψε κομμάτι
12:47
Χατζηδάκης: «Εγγύηση για τις επόμενες γενιές η συνταγματική ρήτρα δημοσιονομικής σταθερότητας»
12:45