Συνάντηση προέδρου της Βουλής με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, την Κυριακή, 1 Ιουνίου 2025, συναντήθηκε, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι βασικές ανθρωπιστικές εθελοντικές, κοινωφελείς δράσεις που παρέχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην Ελληνική κοινωνία, εστιάζοντας τόσο σε αυτές για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων (πυρκαγιές, πλημμύρες, μεταναστευτικό κ.α.) όσο και στις συντονισμένες ενέργειές του για την ανακούφιση των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τονίζοντας τη διαχρονικά τεράστια ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά του, υλοποιώντας συνεχείς δράσεις υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (άστεγοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, πρόσφυγες/μετανάστες κ.α.), δράσεις προαγωγής και αγωγής υγείας που υλοποιεί προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα για σοβαρά θέμα υγείας (καρκίνος του μαστού, διαβήτης κ.α.), καθώς και για την τεράστια προσφορά του Ε.Ε.Σ. σε καθημερινές δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας.
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37