Γυναίκα έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα – Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού στη Σούδα
Σκάφος του Λιμενικού (φωτογραφία αρχείου)
Λιμενικό ΣώμαΜεγάλη ήταν κινητοποίηση του Λιμενικού στη Σούδα στην Κρήτη εξαιτίας μίας γυναίκας που έπεσε στη θάλασσα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν από το κρουαζιερόπλοιο που βρισκόταν στο λιμάνι, μία 30χρονη εργαζόμενη – άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες – έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα.
Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για την ανεύρεσή της. Η 30χρονη εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού και ανασύρθηκε στην στεριά, έχοντας τις αισθήσεις της.
Στη συνέχεια εξετάστηκε από τον γιατρό του κρουαζιερόπλοιου και διαπιστώθηκε πως η υγεία της, ευτυχώς, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, όπως αναφέρει το cretapost.
Προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Χανίων.
Η ανακοίνωση του λιμενικού σώματος
Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων για την πτώση μιας γυναίκας στη θάλασσα, στο λιμάνι της Σούδας. Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ με τη συνδρομή μιας λάντζας και ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ), σημαίας Μπαχάμες, από το οποίο έγινε ρίψη σωσιβίου, η γυναίκα ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της. Πρόκειται για 30χρονη αλλοδαπή (υπήκοο Τυνησίας) ναυτικό (ειδικότητας Επίκουρου), μέλος πληρώματος του ανωτέρω Κ/Ζ. Η 30χρονη, κατόπιν εξέτασης από τον ιατρό του Κ/Ζ, διαγνώστηκε καλά στην υγεία της.
Γιγαντιαία πυρκαγιά στην Ολλανδία κατέστρεψε ναό του 19ου αιώνα στο Άμστερνταμ - Πύργος 50 μέτρων κατέρρευσε
13:43
Τα πρωτοχρονιάτικα καρναβάλια της Δυτικής Μακεδονίας με τις αρχαίες ρίζες
13:41
Σαουδική Αραβία: Ρεκόρ εκτελέσεων το 2025 με 356 θανατικές ποινές
13:32
Ρόλοι - πρόκληση φέρνουν τους σταρ στο Λονδίνο: Σίνθια Ερίβο, Τίλντα Σουίντον και Γκάρι Όλντμαν
13:22