Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το κέντρο της Αθήνας - Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό
Κίνηση στην Αθήνα
Dimitris Kapantais / SOOCΜε σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οδηγών ξεκινά το πρωί της Παρασκευής 6/6 στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους με τον Κηφισό να βρίσκεται στο «κόκκινο» αλλά και το κέντρο να γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων με χαμηλές ταχύτητες. Καθυστερήσεις τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτών διαπιστώνονται και στην Αττική Οδό.
Αναλυτικότερα, αυξημένη κίνηση υπάρχει στα ρεύματα εισόδου και εξόδου της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών όπως και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος).
Προβλήματα καταγράφονται και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών) καθώς και στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Κηφισού, τη Θηβών και την Ιερά Οδό.

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους του κέντρου μεταξύ των οποίων σε:
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου
Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα
Βασ. Κωνσταντίνου
Λ. Βουλιαγμένης
Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό κυρίως στη έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης και Ανδρουλάκης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά (pics)
12:33
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
Ρόδος: Ανήλικoς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η μητέρα του
12:15
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
12:05