ΕΛΛΑΔΑ

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πάλι στην πρώτη θέση

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πάλι στην πρώτη θέση
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με 16 διακρίσεις στην ιστορία του θεσμού World Routes, τα τελευταία δώδεκα χρόνια, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλιος» ανήκει επάξια στα πιο πολυβραβευμένα αεροδρόμια παγκοσμίως. 

Στο 22ο παγκόσμιο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Chengdu της Κίνας, στις 24-27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 3.500 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών (300 αεροπορικές εταιρείες και 700 αεροδρόμια), το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε, με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, για ακόμη μία φορά, την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η καμπάνια μας, με τίτλο “Aviation Marketing Delivered in a Novel way”, εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μας να σχεδιάζουμε συνεχώς καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, να αναλύουμε τις ανάγκες τής κάθε αεροπορικής εταιρείας και να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας».

Σκοπός τους, όπως προσθέτει η κ. Παπαδοπούλου, είναι να υποστηρίξουν αποτελεσματικά και με συνέπεια «τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας», συμβάλλοντας, με αυτόν τον τρόπο, στην προώθηση της Αθήνας, «ως ενός από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ