Έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στην τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
Το σημείο που εξερράγη η βόμβα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Motionteam.grΜε υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψε έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού, αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας έξω από κατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία σκοτώθηκε μια 38χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για 41χρονο που φέρεται ως ηθικός αυτουργό της έκρηξης και ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη με υπεύθυνη δήλωση που έστειλε στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη βόμβας, ηθική αυτουργία σε κατασκευή και προμήθεια εκρηκτικών υλών και βομβών μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση κρατούνται ήδη στη φυλακή ένας 36χρονος, ο μεταφορέας του εκρηκτικού μηχανισμού και ένας 42χρονος, ο οποίος φιλοξενούσε την 38χρονη στο σπίτι του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 42χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της έκρηξης βόμβας
SPONSORED
«Είμαι αθώος» επιμένει ο Ιταλός - Τι κατέγραψε κάμερα το βράδυ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
20:53
Ιταλία: Η Μελόνι στέλνει 300 εκατ. ευρώ στα σχολεία για την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης
20:44
Επιστολή Μπιλιράκη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ζητά παρέμβαση των ΗΠΑ στο νόμο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
20:34
Κάθειρξη 10 ετών σε 42χρονο για τον βιασμό 18χρονης σε Ψυχιατρική κλινική στην Κρήτη
20:25