Έξοδος Αγίου Πνεύματος: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό - Καθυστερήσεις μίας ώρας σε Αττική οδό
Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (6/6) με την κίνηση στους δρόμους προς τις εθνικές οδούς να βρίσκεται στο «κόκκινο».
Στον Κηφισό τα αυτοκίνητα πάνε «σημειωτόν» ενώ στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις των οχημάτων κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία ξεπερνούν τη μισή ώρα.
Ειδικότερα, στον Κηφισό οι ταχύτητες είναι χαμηλές, ενώ παρατηρούνται προβλήματα τόσο στην κάθοδο όσο και στην άνοδο από τη Νίκαια μέχρι και το Γαλάτσι.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα υπάρχουν καθυστερήσεις άνω των 60' από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, στην έξοδο για Λαμία φτάνουν τα 30'.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
ΚΟΣΜΟΣ
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
ΕΛΛΑΔΑ