Αναστάτωση με μαθήτρια που μηδενίστηκε το γραπτό της - Στο τμήμα κατέληξαν γονέας και διευθύντρια
Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 6/6) σε σχολείο της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από μηδενισμό γραπτού μαθήτριας. Επιτηρητής καθηγητής έπιασε με ακουστικό στο αφτί μια 23χρονη κοπέλα που έδινε εξετάσεις σε πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα, στο 1ο ΓΕΛ Μίκρας, στον Τρίλοφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του emakedonia.gr, η κοπέλα και οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι το ακουστικό ήταν βαρηκοΐας προκειμένου να ακούει τις οδηγίες που θα δινόταν στους μαθητές/τριες, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων .
Ο πατέρας της 23χρονης βρέθηκε στο Α.Τ. Θέρμης καθώς διαπληκτίστηκε με τη διευθύντρια του σχολείου. Μάλιστα, ο ίδιος υπέβαλε μήνυση για παράνομη βία και εξύβριση και η διευθυντήρια συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα δεν δήλωσε ότι αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να μπορεί να εξεταστεί μαζί με τους φυσικούς αδυνάτους. Ήδη έχει ενημερωθεί για το θέμα το υπουργείο Παιδείας και η κεντρική επιτροπή εξετάσεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λασίθι: Μηδενίστηκε γραπτό υποψηφίου των Πανελληνίων - Είχε στυλό με μικρόφωνο και ψείρα στο αυτί
Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στο Μαρόκο - Τουλάχιστον 37 νεκροί (pics&vid)
13:02
Μια έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες που «άνοιξαν» μουμιοποιημένο κροκόδειλο 3.000 ετών
13:00
Καρέ - καρέ η έφοδος του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στο ελληνικό πλοίο που μετέφερε τόνους κοκαϊνης
12:59
Μαρινάκης για αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι ανακοινώσεις Τσιάρα για τα αιτήματά τους - Διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια
12:58