Συγκέντρωση το απόγευμα στην ισραηλινή πρεσβεία για την έφοδο στο «Madleen»
Διαδήλωση σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία
SOOCΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάληψη του σκάφους «Madleen» από τον ισραηλινό στρατό διοργανώνεται στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας (9/6) στην ισραηλινή πρεσβεία με αίτημα να απελευθερωθούν οι 12 ακτιβιστές του και να επιτραπεί η παροχή ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Σύμφωνα με το κάλεσμα της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος, η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 18:30 στο μετρό Πανόρμου για να κατευθυνθεί προς την πρεσβεία.
Η πρωτοβουλία «Πορεία προς τη Γάζα» στην οποία συμμετέχει και ελληνική αποστολή ζητά μεταξύ άλλων την «άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση του πληρώματος του Madleen» την παύση των «βομβαρδισμών στη Γάζα» και να «σπάσει ο αποκλεισμός και να ανοίξει δίοδος για την ανθρωπιστική βοήθεια».
Παράλληλα, ζητά την «προστασία και ασφαλής διέλευση των διεθνών πρωτοβουλιών αλληλεγγύης».
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18