Συνελήφθησαν δύο νεαροί στο ΚΑΤ - Απείλησαν ασθενή με ψεύτικο πιστόλι
Το νοσοκομείο ΚΑΤ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΑναστάτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ΚΑΤ, όταν δύο άντρες ηλικίας 26 και 27 ετών μπήκαν στο νοσοκομείο και ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με ασθενή, απειλώντας τον – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – με όπλο, το οποίο στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν απομίμηση (ρέπλικα).
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας που εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημά τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν δεύτερο όπλο τύπου ρέπλικα, γεμιστήρες και ένα μαχαίρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τζάνειο: Πώς έγινε η λάθος μετάγγιση - Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη, «άφαντος» ο νοσηλευτής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ